Czas czytania: < 1 min Nie ma lepszej granoli niż domowa. Wspaniała, chrupiąca z dodatkiem miodu i ciemnego cukru. Dziś z dodatkiem suszonych moreli, rodzynek i żurawiny, będzie idealna na śniadanie z mlekiem, jogurtem lub po prostu do schrupania. Zachęcam do spróbowania, jest bajeczna! Print Granola domowa .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Course Przekąski Prep Time 10 minutes Cook Time 35 minutes Total Time 45 minutes Author Anna Ingredients 3 szklank...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.