Fasolka szparagowa z prażoną cebulką

Fasolka szparagowa z prażoną cebulką

Fasolka szparagowa z prażoną cebulką

Czas czytania: < 1 min Fasolka szparagowa z prażoną cebulką i octem balsamicznym jest to bardzo ciekawe i niecodzienne połączenie smaków. Do tego dania najlepsza jest młoda, zielona fasolka, która szybko się gotuje i nie ma łyka. Fasolka szparagowa z prażoną cebulką to idealny dodatek do dania głównego mięsnego lub wegetariańskiego. Pamiętajcie, żeby fasolka powinna być ugotowana al dente, taka jest najlepsza, chrupiąca i jędrna. Polecam! Print Fasolka szparagowa z prażoną cebulką .wprm-recipe-rating .wpr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, fasolka szparagowa, ciasto, biszkopt, chleb, ciasto drożdżowe, bułki, drożdżowe, syrop, pączki, ciasta drozdzowe, truskawki, ciasto z truskawkami, szybkie ciasto

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.