Ciastka z wodą pomarańczową i migdałami

Ciastka z wodą pomarańczową i migdałami

Czas czytania: < 1 min Chrupiące ciasteczka z aromatyczną wodą z kwiatów pomarańczy i chrupiącymi prażonymi migdałami. Fantastyczne!!! Print Ciastka z woda pomarańczową i migdałami .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Course Desery Prep Time 20 minutes Cook Time 12 minutes Total Time 32 minutes Servings 26 Author Anna Ingredients 100 g blanszowanych migdałów 100 g miękkiego masła 100 g cukru trzcinowego 1 średnie jajko 2 łyżki wody z kwiatów pomarańczy 275 g m...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Warto przeczytać

Woda mineralna czy źródlana – którą wybrać?

W wielu dietach powtarza się, że powinno się pić co najmniej 2 litry wody dziennie i ograniczać napoje gazowane oraz alkohol.

Czytaj dalej...

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasteczka, ciastka , ciasto, ciasto drożdżowe, biszkopt, chleb, placki, bułki, drożdżowe, pączki, truskawki, deser, desery, ciasto z truskawkami

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.