Czas czytania: 2 min Ciastka w stylu doskonale znanych Wam ciastek digestive, które najczęściej wykorzystywane są jako spód do serników. Muszę przyznać, że od dawna nie używam ciastek ze sklepu, zrezygnowałam z nich głównie dlatego, że niestety niewiele jest tam mąki pełnoziarnistej, choć nazwa sugeruje, że są właśnie z mąki pełnoziarnistej. Polecam, więc przygotowanie ich w domu będą takie, jak należy. Ciastka są fantastycznie chrupiące, słodkie z cudowną nutą cynamonu. Ciastka pełnoziarniste wykorzystacie ni... czytaj dalej...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.