Przepis na : deser
Czas czytania: 2 min Kolejny przepis z wykorzystaniem bardzo dojrzałych i słodkich bananów, dziś chlebek bananowy z żurawiną. Do przygotowania przepisu użyłam świeżej żurawiny, która o tej porze roku jest dostępna w sklepach i na targach. Gdyby jednak nie udało się wam kupić świeżej, możecie użyć mrożonej. Przepis jest na tyle elastyczny , że jeśli nie uda się Wam dostać żadnej z wyżej wymienionych, można pominąć ją zupełnie. Chlebek bananowy jest wersją wegańską bez jajek i nabiału , opiera się na oliwie z ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.