Przepis na : śniadanie
Czas czytania: 2 min Puszysty, delikatny i bardzo smaczny chleb na drożdżach z dodatkiem ziół, które sprawiają, że pieczywo pięknie pachnie i wspaniale smakuje. Miąższ chleba jest bardzo puszysty, lekki i wilgotny, a to dzięki dodatkowi oleju. Zioła, które dodałam do chleba można, dowolnie dobierać i komponować, a ich ilość zwiększyć lub całkowicie pominąć. Choć namawiam, żebyście piekąc go po raz pierwszy, spróbowali w oryginalnej wersji. Skórka chleba jest lekko błyszcząca, miękka i dość cienka. Błyszcząc... czytaj dalej...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.