Czas czytania: < 1 min Szybki, łatwy i bardzo smaczny chleb z dużą ilością ziarenek słonecznika, siemienia lnianego, pestek dyni i sezamu. Jest to chleb na drożdżach, więc jego przygotowanie nie jest czasochłonne. Wystarczy wymieszać składniki i odczekać czas jaki potrzebny jest na wyrośnięcie chleba. Jest wilgotny, sprężysty i smakuje fantastycznie ze wszystkimi dodatkami. Jest to jeden z naszych ulubionych chlebów. Polecam gorąco! Print Chleb wieloziarnisty - łatwy .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.w...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.