Czas czytania: < 1 min Bagietka żytnia, pyszna z wilgotnym sprężystym miąższem. Przepis podpowiada żeby uformować 8 bagietek ale możecie zrobić 10 mniejszych lub 5 większych, pozostawiam to do waszego wyboru . Świetna bagietka na kanapki z serami lub pieczonym mięsem. Polecam ! Print Bagietka żytnia .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Prep Time 2 hours 10 minutes Cook Time 15 minutes Total Time 2 hours 25 minutes Servings 8 Author Anna Ingredients 600 g mąki p...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.