Czas czytania: 2 min Pyszna bagietka przypominająca ciabattę, z tą różnicą, że ciabattę „produkuje się ” nawet 20 godzin ,a tę bagietkę zrobimy w około 2 godziny. Pyszna chrupiąca skórka i bardzo mięciutki i wilgotny środek. Rewelacyjna!!! Print Bagietka... a może ciabatta .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Course Pieczywo Prep Time 2 hours Cook Time 20 minutes Total Time 2 hours 20 minutes Servings 4 Author Anna Ingredients 4 szklanki mąki pszennej 1 ...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.