Składniki:2 kg bardzo dojrzałych pomidorów700g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula3 ząbki czosnku1,5 litra bulionusól, pieprzpapryka ostra w proszkułyżka cukru4 łyżki oliwy z oliwek100g ryżu Sposób przygotowania:Pomidory obieramy ze skórki, pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy i smażymy na oliwie, do momentu aż zredukuje się płyn.W dużym garnku o grubym dnie smażymy mięso mielone. Jeśli jest chude dodajemy odrobinę oliwy. Cebulę i czosnek drobno kroimy i dodajemy do mięsa, smażymy około 15 minut. Następnie... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...