Może Ameryki tą zupą nie odkryłam, ale chciałam się z Wami podzielić tym, co szczególnie wiosną lubię najbardziej. Proste, nieskomplikowane smaki. Uwielbiam wiosenne nowalijki, stragany uginające się od świeżych warzyw i ziół. Młode ziemniaki ugotowane w mundurkach, polane roztopionym masłem i posypane koperkiem, szparagi we wszystkich postaciach, botwinkę.... Długo mogłabym tak wymieniać. Pięknej wiosny Wam życzę! Składniki: pęczek białych szparagów 2 marchewki 1 pietruszka 1/4 korzenia sele... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...