Przepis na : śniadanie
Serwując zimną płytę warto wzbogacić ją o majonezowe sosy, które świetnie współgrają z wędlinami, mięsem i rybami. Również tymi z grilla. Polecam! Majonezowy dip do ryb lub jajek Pyszny, wyrazisty sos, który wspaniale podkreśla smak jajek lub ryby. Podałam go w miseczce "Malta" Porcelany Bogucice. 2 dymki lub średnia cebulka 1-2 ogórki konserwowe 2 łyżki siekanego koperku pół słoiczka majonezu sól, świeżo zmielony pieprz Cebulkę i ogórki bardzo drobno pokroić, dodać posiekany koperek, doprawić. Całość wymie... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...