Zimne sosy do mięs, wędlin, ryb i jajek

Zimne sosy do mięs, wędlin, ryb i jajek

Zimne sosy do mięs, wędlin, ryb i jajek

Przepis na : śniadanie

Serwując zimną płytę warto wzbogacić ją o majonezowe sosy, które świetnie współgrają z wędlinami, mięsem i rybami. Również tymi z grilla. Polecam! Majonezowy dip do ryb lub jajek Pyszny, wyrazisty sos, który wspaniale podkreśla smak jajek lub ryby. Podałam go w miseczce "Malta" Porcelany Bogucice. 2 dymki lub średnia cebulka 1-2 ogórki konserwowe 2 łyżki siekanego koperku pół słoiczka majonezu sól, świeżo zmielony pieprz Cebulkę i ogórki bardzo drobno pokroić, dodać posiekany koperek, doprawić. Całość wymie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakołyki Asi

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

joanna30joanna30

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, ryby, majonez, sosy, ryba, dipy, ogórki konserwowe, papryka, mięso, jajko, mięsa pieczone, grill, śniadania, śniadanie, sos do jajek, przystawki, sałatki, dodatki do mięs, salatki do grilla, salatka z jajkiem, salatki warzywne

Inne przepisy z Smakołyki Asi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.