Tuńczykowe Ceviche z mango, jabłkiem i kokosem

Tuńczykowe Ceviche z mango, jabłkiem i kokosem

To wspaniałe, lekkie i aromatyczne Ceviche inspirowane surowymi sałatkami rybnymi w stylu polinezyjskim, z którymi Peter Gordon dorastał w Nowej Zelandii. Kawałki świeżego tuńczyka marynowane są w soku z limonki, a następnie, tuż przed podaniem, dodany do całości i polanym pysznym sos kokosowo-kolendrowy. Ten przepis pochodzi z książki Petera Gordona„Savour: Salads for all Seasons”. – 2 - 25 minut marynowanie tuńczyka – Peter Gordon http://www.peter-gordon.com/ Składniki 300 g steka tuńczy...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.