Szparagi z octem balsamicznym i Grana Padano

Szparagi z octem balsamicznym i Grana Padano

Proste rzeczy często na proste tylko wyglądają. Niepozorne Dania czasami wymagają większej uwagi, ponieważ nie ma w nich miejsca na błędy. I tak jest też w tym przypadku. Aby to danie było doskonale w swojej prostocie, Wasze szparagi powinny być świeże. Proponuje, aby kupić je najlepiej od lokalnego rolnika wtedy będziecie mieć pewność, ze starter od Bryana Webba wyjdzie idealnie doskonały. Jeśli jesteś weganinem, zastąp parmezan serem na bazie mleka roślinnego. Zapraszam na szparagi z gwiazdką Michelin w ...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.