Ravioli z ricottą, czekoladą, pistacjami w zupie pomarańczowej

Ravioli z ricottą, czekoladą, pistacjami w zupie pomarańczowej

Luigi Sartini jest najwybitniejszym szefem kuchni w San Marino, po szkoleniu u legendarnego Gualtiero Marchesi, został szefem kuchni w restauracji Ristorante Righ i w 2008 roku otrzymała swoją pierwszą gwiazdkę Michelin. Zapraszam na pyszne Ravioli, które może być obiad i deserem zarazem. Ravioli z gwiazdką Michelin w tle. – 24 sztuk – 60 minut – San Marino – Michelin Kilka składników, które będzie potrzebne Ciasto na Ravioli 200 g mąki 00 2 jajka 2 żółtka Nadzienie 200 g Ricotty Ga...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!

Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.