Dorsz w cukinii w sosie porzeczkowym i kurki. No cóż, mogę napisać, danie, które dziś widzisz mój drogi czytelniku, było zainspirowane daniami szefów kuchni, takich prawdziwych, nie to, co ja. Panów Michała Soliwody i Dariusza Barygi. Nic więcej mi nie pozostaje, jak tylko napisać, że dziękuję za inspirację i pyszny obiad. Na zakończenie, zapraszam na dorsza w cukinii. Składniki Dorsz filety 3-5 sztuk Cukinia 2-3 sztuki Oliwa z oliwek kilka łyżek Sól do smaku Pieprz świeżo zmielony do smaku Kurki 100 gram Mi... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...