Karkówka pieczona z kapustą kiszoną i pieczarkami
Karkówka pieczona z kapustą kiszoną i pieczarkami
Przepis na : obiad
Składniki: 1 kg karkówki 1,2 kg kapusty kiszonej 0,5 kg pieczarek 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 łyżka wędzone papryki 1 łyżka słodkiej papryki 1 łyżeczka ostrej papryki 1 łyżka majeranku 1 łyżka tymianku sól, pieprz olej do smażenia Sposób wykonania: Karkówkę kroimy w plastry o grubości 1 cm a następnie rozbijamy tłuczkiem na cieńsze kotlety. Mięso oprószamy wszystkimi przyprawami. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotlety na złoty kolor z obydwu stron. Po usmażeniu mięso wykładamy na talerz a na pozo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu
Warto przeczytać

Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
qpoprostu
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, kapusta kiszona, kotlet, kotlety, mięso, karkówka, pieczarki, ziemniaki, pieczywo, obiad, karkówka na obiad, wieprzowina, karkówka w cebuli, pieczone ziemniaki, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki z czosnkiem, karkówka pieczona, pieczona karkówka
Inne przepisy z Qchnia po prostu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję