Przepis na : śniadanie
Składniki: 1 brokuł 150 g sera feta 3 ząbki czosnku 2 łyżeczki ziół prowansalskich 1 łyżeczka czarnuszki 1 łyżeczka soli 1/2 łyżeczka cukru Sposób wykonania: Brokuł dzielimy na różyczki, wrzucamy do wrzącej wody z dodatkiem soli i cukru i gotujemy przez 10 minut. Odcedzamy i pozostawiamy do wystygnięcia. Ser feta kroimy na kawałki i wrzucamy do kielicha blendera, dodajemy brokuł, czosnek, zioła oraz czarnuszkę. Miksujemy do uzyskania gładkiej masy. Podajemy jako pasta na kanapki, grzanki lub kr... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...