Od kiedy zostałam mamą, moja kuchnia zmieniła się. Mam na myśli gotowanie a nie wystrój wnętrza :) Zaczęłam gotować świadomiej i do repertuaru typowych dań doszły mi jeszcze dania dla dzieci. Jak każda matka, pewnego dnia stanęłam przed dylematem: obiadki ze słoiczka czy domowe? Początkowo córka nie chciała jeść gotowanych przeze mnie zupek. Podawałam jej więc te ze słoiczka ale niestety nie zawsze ich skład odpowiadał mi i jej. Musiałam pokombinować z domowymi obiadkami. I udało się. Kilka przypraw ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...