Przepis na : obiad
Kilka lat temu nie potrafiłam ugotować żadnej zupy. Moje próby zmierzenia się z tematem wychodziły nie należały do udanych. Zupy wychodziły mdłe i nie chciałam ich jeść. Jakoś nie potrafiłam ich przyprawić i używałam gotowych mrożonek na zupę. Obecnie czuję się o wiele pewniej w tym temacie. Wprawdzie zupy nie są moim konikiem, ale powoli nabieram wprawy i wychodzą coraz smaczniejsze. Zupa ogórkowa jest jedną z pierwszych zup, którą nauczyłam się robić. Mam na nią patent. Praktycznie wszystkie warzywa ścieram w rob... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...