Ser Camembert w panierce

Ser Camembert w panierce

Ser Camembert w panierce

Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam ser w każdej postaci z pleśniowych im bardziej śmierdzi tym jest smaczniejszy, jednak nie oszukujmy się takie sery mają kosmiczne ceny. Dlatego też proponuję ser Camembert, ma wyrazisty smak i idealnie nadaje się na śniadanko, kolację czy przystawkę. Idealnie łączy się z borówką do mięsa, żurawiną ze słoiczka jak i suszoną. Składniki: 1 ser Camember 1 jajko bułka tarta olej do smażenia borówka/ żurawina do podania Ser przekrawamy w pół aby powstały dwa krążki, ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pudełko rozmaitości

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

pudelkorozmaitoscipudelkorozmaitosci

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ser, camembert, żurawina, kolacja, przystawki, śniadanie, mięso, sosy, śniadania, tosty, susz, z jagodami, jajko, tarta, bułki, smażony ser, ser pleśniowy, tarta ser, sos do jajek, tosty z serem

Inne przepisy z Pudełko rozmaitości

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.