Składniki: 40 dkg piersi z kurczaka 250 g marchewki (3 średniej wielkości) 150 g selera 1 łyżka mąki 1 łyżka majeranku 1 łyżka masła 1/2 łyżeczki ostrej papryki 1,5 l wody 2 łyżki vegety 1/2 pęczka natki pietruszki 1 łyżka przyprawy do flaków sól pieprz Sposób wykonania: Wodę doprowadź do wrzenia, dodaj do niej piersi kurczaka pokrojone w paseczki, marchew i seler. Gotuj 20 minut. Warzywa wyjmij, ostudź, pokrój w cienkie paski. Dodaj je do garnka. Zupę dopraw do smaku vegetą, przyprawą do flaków, solą, pieprzem i... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...