Przepis na : obiad
Pierogi ruskie to jedno z najpopularniejszych dań wśród Polaków. Nasze pierogi są też znane w innych krajach, głównie tych, gdzie zadomowiła się Polonia. W mojej rodzinie jemy je głównie odsmażane. Do ciasta nie dodajemy jajka (dzięki temu ciasto rozpływa się w ustach). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Twoje dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZE... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Ruskie pierogi ,chodzą za mną już jakiś czas, a Twój post sprawił, że teraz jeszcze będą się śnić:) muszę sobie wreszcie zrobić:))pozdrawiam
zbieram się do zrobienia ruskich pierogów już 3 tygodnie ale chyba się w końcu zmobilizuję, bo mąż je uwielbia :)ile mniej więcej sztuk pierogów wyszło Ci z tej ilości ciasta jaką podajesz?
W pierogach lepszy jest mój małżonek, jeśli chodzi o ciasto( też gorąca woda i bez jajka). Farsz robię ja i musze trochę przypalic cebulkę , wtedy mi najlepiej smakuje!!!:):): Pozdrawiam!
Uwielbiam je! W weekend byłam rozpieszczana przez Rodzinę właśnie tymi pierogami:)