Pożywna zupa z soczewicy gotowana ze skrzydełkami kurczaka, z powodzeniem zastąpi drugie danie. Nasyci organizm w zdrowy sposób i zaspokoi uczucie głodu. Drukuj Zupa jarzynowa z czerwonej soczewicy 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Zupa Trudność: Łatwe Porcje 4 porcje Przygotowanie 20 min. Gotowanie 30 min. Kalorie 110 kcal Pożywna i zdrowa zupa z czerwoną soczewicą i skrzydełkami kurczaka. Zupa jest naprawdę sycąca dzięki zawartości ziemniaków i soczewicy. Składniki: 1 cebula 2 marchewka 3 ziemniaki 100 g c... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl