Pieczona fasolka

Pieczona fasolka

Pieczona fasolka

Przepis na : obiad

Pieczona fasolka jest bardzo popularna w krajach anglosaskich. U nas króluje gotowana fasolka po bretońsku z mięsną wkładką. Ta jest bardzo do niej podobna – tyle, że pieczona. Przygotowywałam ją razem z mamą, która jest mistrzynią wszelkich fasolek. Czy była dobra? Powiem Wam, że każdy kto jej spróbował brał dokładkę. Danie proste, lecz pyszne i sycące. Zdjęcia prosto z gara – nie było czasu na sesję – każdy chciał ją jeść. Pieczona fasolka: 400 g – 500 g fasoli piękny Jaś 300 g &#... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja smaku

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

PoezjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, fasola, fasolka, mielone, kiełbasa, mięso, bagietka, fasolka po bretonsku, wieprzowina, obiad, czosnek w ziołach, fasola czerwona, czerwona fasola, dania na gorąco, dania mięsne, warzywa na patelnie, mięsa pieczone, mięso mielone, drugie danie, pieczeń z mięsa mielonego, mielone z warzywami, mięso na obiad

Inne przepisy z Poezja smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.