Fritatta z patelni, z szynką, fetą i szpinakiem. Moja opinia nt. patelni kamiennej Delimano Stone Legend.
Fritatta z patelni, z szynką, fetą i szpinakiem. Moja opinia nt. patelni kamiennej Delimano Stone Legend.
Przepis na : śniadanie
Dziś mam dla Was przepis na przepyszną frittatę z patelni z dodatkiem szynki, świeżego szpinaku, pomidorów i sera feta. Danie pełne nowalijek, które idealnie pasuje na śniadania, a także kolacje i które jest bardzo aromatyczne, zdrowe, oraz dostarcza porcji niezbędnych składników odżywczych. Oprócz tego chciałabym się z Wami podzielić opinią na temat patelni kamiennej Stone Legend marki Delimano , produkowanej we Włoszech (żadne made in China), którą od pewnego czasu z kuchenną pasją używam, i w której jestem... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Poezja Smaków - blog kulinarny
Autor
Poezja Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, szynka, szpinak, ser feta, ryby, śniadania, ciekawe przepisy, mięso, jajecznica, ryba, placki, danie jednogarnkowe, diety, drobiowe, kotlet, kotlety, omlet, kolacja, malinowe, tortilla, chleb, dieta, drugie danie, omlet z białek, placek z serem, omlet ze szpinakiem, kotlety drobiowe
Inne przepisy z Poezja Smaków - blog kulinarny
Dodaj komentarz