Fritatta z patelni, z szynką, fetą i szpinakiem. Moja opinia nt. patelni kamiennej Delimano Stone Legend.

Fritatta z patelni, z szynką, fetą i szpinakiem. Moja opinia nt. patelni kamiennej Delimano Stone Legend.

Fritatta z patelni, z szynką, fetą i szpinakiem. Moja opinia nt. patelni kamiennej Delimano Stone Legend.

Przepis na : śniadanie

Dziś mam dla Was przepis na przepyszną frittatę z patelni z dodatkiem szynki, świeżego szpinaku, pomidorów i sera feta. Danie pełne nowalijek, które idealnie pasuje na śniadania, a także kolacje i które jest bardzo aromatyczne, zdrowe, oraz dostarcza porcji niezbędnych składników odżywczych. Oprócz tego chciałabym się z Wami podzielić opinią na temat patelni kamiennej Stone Legend marki Delimano , produkowanej we Włoszech (żadne made in China), którą od pewnego czasu z kuchenną pasją używam, i w której jestem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja Smaków - blog kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.