Polędwica wieprzowa faszerowana musem brokułowym i suszonymi morelami

Polędwica wieprzowa faszerowana musem brokułowym i suszonymi morelami

Polędwica wieprzowa faszerowana musem brokułowym i suszonymi morelami

Polędwica wieprzowa faszerowana musem brokułowym i suszonymi morelami to propozycja na ciekawy niedzielny obiad. Delikatne mięso wieprzowe, zawinięte w owędzany boczek, by było wilgotne i aromatyczne, a wewnątrz wkładka w postaci musu brokułowego z dodatkiem owoców, które po ususzeniu mają szlachetny smak. Danie pyszne, miękkie, i bardzo smaczne. Idealnie smakuje z pieczonymi ziemniakami (przepis tutaj i tutaj ). Myślę, że fajnie by wyszło także z młodą kapustą.  Polędwica wieprzowa faszerowana musem bro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja Smaków - blog kulinarny

Autor

Poezja SmakówPoezja Smaków

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

boczek, mus, placki, brokuł, ciastka kremówki, mięso, brokuły, ciasta z kremami, polędwiczki wieprzowe, pieczone ziemniaki, kotlety, kapustą, polędwiczki, roladki, ziemniaki, szaszłyki, obiad, polędwiczka, kotlet, bez pieczenia, wieprzowina, pieczony boczek, mięsa pieczone, brokuł z jajkiem, ziemniaki na obiad, jajka faszerowane , placki z gotowanych ziemniaków

Inne przepisy z Poezja Smaków - blog kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.