ŁOSOŚ TERIYAKI , KREM SEROWO-CEBULOWY + TEST SPRZĘTU MONSIEUR CUISINE PLUS

ŁOSOŚ TERIYAKI , KREM SEROWO-CEBULOWY + TEST  SPRZĘTU MONSIEUR CUISINE PLUS

ŁOSOŚ TERIYAKI , KREM SEROWO-CEBULOWY + TEST SPRZĘTU MONSIEUR CUISINE PLUS

Przepis na : obiad

Zważy, zblenduje, zmiksuje, ugniecie, posieka, wymiesza, ugotuje i usmaży za Ciebie! Idealny facet?! O nie nie! Mowa tutaj o Monsieur Cuisine Plus – rewolucyjnym urządzeniu marki SilverCrest. Urządzeniu, które swoim działaniem wielu z Was pewnie przypomni znane i bardzo drogie urządzenie, które już od lat podbija niektóre kuchnie. I tak tak – dobrze kojarzycie! Monsieur Cuisine Plus swoim działaniem bardzo przypomina swojego konkurenta, ale kosztuje 1/4 ceny! Ale po kolei! Siądźcie sobie wygodn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Ostra na SłodkoOstra na Słodko

http://ostra-na-slodko.pl/

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

łosoś, papryka, marynaty, zupa, warzywa, sosy, ryby, ciasto, pomarańcze, kuskus, sos sojowy, orzechy, imbir, ciekawe przepisy, zupa krem, krem, ryba, ser, konfitura, sok, gruszka, marchewkowe, mięso, koktajle, obiad, ciasto marchewkowe, biszkopt, marchewka, ciasto z orzechami, filet z łososia

Inne przepisy z Ostra na Słodko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.