Pasta z czerwonej fasoli z boczkiem

Pasta z czerwonej fasoli z boczkiem

Pasta z czerwonej fasoli z boczkiem

Przepis na : śniadanie

Dzisiaj kolejna pasta, która urozmaici każdą kanapkę. Tym razem jest to pasta czerwonej fasoli z boczkiem , czosnkiem i odrobiną cząbru, dzięki któremu nabiera oryginalnego charakteru. Za sprawą kilku prostych składników można wyczarować coś pysznego. Mniam… Składniki: 1 puszka czerwonej fasoli 45 g boczku (parzonego) 1 ząbek czosnku 1 łyżka oliwy z oliwek mała szczypta cząbru sól pieprz Przygotowanie: Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek i wrzucić drobno pokrojony boczek. Lekko zrumienić. Fasolę odsąc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.