Biała kiełbasa pieczona z miodem pitnym i kapustą kiszoną

Biała kiełbasa pieczona z miodem pitnym i kapustą kiszoną

Biała kiełbasa pieczona z miodem pitnym i kapustą kiszoną

Przepis na : śniadanie

Kolejny pomysł na potrawę wielkanocną, którą urozmaici świąteczne menu. Biała kiełbasa pieczona z kapustą kiszoną i miodem pitnym. Proste i pyszne danie. Biała kiełbasa jest nieodzownym elementem Świąt Wielkanocnych i nie wyobrażam sobie, że mogłoby jej zabraknąć. Czy to w żurku, czy też w zupie chrzanowej , sprawdza się doskonale Składniki: 8 szt. parzonej białej kiełbasy 800 g kapusty kiszonej (z marchewką) 1/2 szklanki miodu pitnego (trójniak) około 3/4 szklanki bulionu 1 cebula 2 liście laurowe 1 płaska ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, kiełbasa, biała kiełbasa, kapusta kiszona, śniadania, kluski, ciasto, deser, zupa, ciasteczka, pierogi, desery, boczek, pierogi przepis, gulasz, kluski lane, żurek, mięso, wieprzowina, wielkanoc, zupa pomidorowa, ciasteczka swiateczne, pieczony boczek, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, warzywa na patelnie, pierogi z mięsem

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.