Jeśli tradycyjny karp nie jest twoim ulubionym to spróbuj tej wersji. Dla mnie jest dużo lepsza, smaczniejsza, z dodatkowy aromatem wasabi, którym obficie naciera się rybę. A kształt faworków uatrakcyjnia tę potrawę wizualnie i powoduje, że ryba jest jeszcze bardziej chrupiąca i pyszna! Blog nietylkopasta.pl to nie tylko najlepsze przepisy dla Ciebie i Twojej rodziny, ale także piękne i funkcjonalne produkty oraz książki kulinarne. Zajrzyj do zakładki sklep i znajdź coś dla siebie! e-book Kolacje, przepisy ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...