Fasolka po bretońsku, bez glutenu

Fasolka po bretońsku, bez glutenu

Fasolka po bretońsku, bez glutenu

Fasolka po bretońsku bez glutenu Składniki: 250 g białej fasoli 200 g kiełbasy 5 ziemniaków 3 marchewki 1 pietruszka w korzeniu kawałek selera pietruszka/seler - natka 1 cebula 2 ząbki czosnku kawałek pora 1 opakowanie sosu pomidorowego 2 liście laurowe ziele angielskie pieprz sól majeranek estragon kminek Fasolę moczyłam całą noc. Wodę z moczenia wylałam, fasolę zalałam świeżą wodą. Obrałam ziemniaki, marchewkę, pietruszkę, seler, cebulę i czosnek. Warzywa pokroiłam i dodałam do fasoli. Następnie dodałam p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, sos pomidorowy, marchewka, por , sosy, kiełbasa, ziemniaki, fasolka, fasolka po bretonsku, zupa, biała kiełbasa, zupa z selera, zupa pomidorowa

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.