Serniko makowiec. Wegański jagielniczek, wersja 2

Serniko makowiec. Wegański jagielniczek, wersja 2

Serniko makowiec. Wegański jagielniczek, wersja 2

Serniko makowiec Składniki na część jaglaną: 1 szklanka suchej kaszy jaglanej 10 łyżek wiórków kokosowych 2 łyżki mąki ziemniaczanej kawałek skórki z pomarańczy 2 łyżki oleju kokosowego agawa (może być miód - ale to już nie będzie wersja wegańska) Składniki na część jaglaną: 400 g maku 10 daktyli bez pestek agawa Składniki na polewę czekoladową: 10 daktyli bez pestek 1 szklanka mleka ryżowego 1 łyżka masła kokosowego 2 łyżki kakao Dodatkowo: posypka czekoladowa, wegańska Część jaglana Kaszę dokładnie wypłuka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mak, kasza, kasza jaglana, wegańskie, ciasto, polewa czekoladowa, czekolada, makowce, ciasto kokosowe, ciasta z masa, ciasto z makiem, bez pieczenia, ciasto z kaszy jaglanej, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.