Wegetariańskie chili jest idealnym daniem na chłodniejsze dni: aromatyczne, rozgrzewające i sycące. Jest bardzo proste i niekłopotliwe w wykonaniu. Przygotowanie : 40 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 2 duże Składniki: 1 litr passaty pomidorowej 1 słodki ziemniak 1 puszka cieciorki konserwowej 1 puszka czerwonej fasoli 2 małe cebule 3 ząbki czosnku 1 liść laurowy 1 łyżka masła 1 łyżeczka słodkiej papryki 1 łyżeczka wędzonej papryki 11/2 łyżeczki pieprzu kajeńskiego 1 łyżeczka oregano ½ łyżeczki kminu ½ ... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.