Pyszne, jednogarnkowe danie do błyskawicznego przyrządzenia. Wystarczy garść składników, w tym np. wczorajsze pure. Czas: 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 3 Jedno kociołkowe danie Chowder to anglo-amerykańskie danie o francuskim rodowodzie, wywodzące swoją nazwę od francuskiego słowa chaudiere, oznaczającego kociołek. Jest potrawą jednogarnkową, można by powiedzieć jednokociołkową:) Przed wiekami, kiedy francuscy rybacy wracali z połowów do swoich wiosek położonych nad kanałem la Manche, cz... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.