Marokański gulasz z resztek kurczaka

Marokański gulasz z resztek kurczaka

Marokański gulasz z resztek kurczaka

Niesamowicie pachnąca, pożywna i zdrowa potrawka zwarzywna z kurczakiem pieczonym lub gotowanym. Można zjeść od razu, ale świetnie smakuje też po odgrzaniu, dlatego doskonale nadaje się do pracy. Czas : 30 minut Poziom trudności : Łatwe Marokański gulasz to kolejny na naszym blogu przepis na wykorzystanie resztek pieczonego mięsa: z kurczaka, indyka, czy wołowiny. Pieczyste w towarzystwie pachnącego korzennymi przyprawami i Orientem zawiesistego sosu z cieciorką na nowo nabiera smaku i aromatów. Całość jest nie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, gulasz, mięso, kurczak pieczony, mięsa pieczone, potrawka, twaróg, wołowina, sosy, indyk, rosół, pieczywo, potrawka z kurczaka, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, sos do kurczaka, kurczak z papryką , dania z kurczakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.