Wiatr we włosach. Oślepiające światło. Pomarańczowe widoki. A potem herbatka z pigwą. Mała wariacja na temat lecza :) Z dynią zamiast cukinii, z czerwoną fasolą i... cynamonem, który fajnie podkreśla smak pomidorów :) Takie leczo w wersji jesiennej. Jak Wam się podoba taka kombinacja? :) Potrawa wychodzi bardzo syta, nie trzeba już żadnych dodatków - nam wystarczył chlebek :) Składniki: 3 kiełbasy (użyłam tych od Nove ) 1 cebula 1 czerwona papryka 1 puszka czerwonej fasoli 700 g passaty pomidorowej 1/2 małej ... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...