Bardzo lubię tuńczyka. Tym razem połączyłam go z białą fasolką i czerwoną cebulą. To połączenie wyszło przepysznie:)składniki:1 puszka białej fasoli, użyłam Bonduelle gotowanej na parze1 puszka tuńczyka w kawałkach w oleju1 duża czerwona cebula1 garść młodych listków pietruszki kędzierzawej1-2 łyżki majonezuczarny pieprz KamisCzerwoną cebulę pokroić w drobną kostkę i przełożyć do miski. Fasolę opłukać i osączyć na sicie, dodać do cebuli. Tuńczyka osączyć z oleju i podzielić na małe kawałki, dodać do pozosta... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...