Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

Przepis na : śniadanie

Prosta i pyszna pasta z czerwonej fasoli,  w sam raz na śniadanko lub kolację. Pastę można podać z ulubionym pieczywem lub też wafelkami ryżowymi. Ja akurat użyłam wafli ryżowych Sonko. Jak widać wafelki są idealne aby  zrobić z nich pyszne i zdrowe kanapeczki.składniki:1 puszka czerwonej fasoli1 puszka tuńczyka w kawałkach4 łyżki majonezu1-2 łyżki natki pietruszkiFasolę opłukać i dobrze osączyć, przełożyć do rozdrabniacza. Dodać 2 łyżki majonezu i zmiksować. Natępnie dodać posiekaną natkę pietruszki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

migotka28

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, tuńczyk, czerwona fasola, fasola czerwona, fasola, pasty, majonez, wafle, pieczywo, wafelki, śniadanie, ryby, śniadania, kolacja, kanapka, kanapki, ryba, zdrowe, proste i szybkie przepisy, papryka, zdrowe śniadanie

Inne przepisy z Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Zuza, 19 lutego 2014 23:46:38

pyszności :)