Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

Przepis na : śniadanie

Prosta i pyszna pasta z czerwonej fasoli,  w sam raz na śniadanko lub kolację. Pastę można podać z ulubionym pieczywem lub też wafelkami ryżowymi. Ja akurat użyłam wafli ryżowych Sonko. Jak widać wafelki są idealne aby  zrobić z nich pyszne i zdrowe kanapeczki.składniki:1 puszka czerwonej fasoli1 puszka tuńczyka w kawałkach4 łyżki majonezu1-2 łyżki natki pietruszkiFasolę opłukać i dobrze osączyć, przełożyć do rozdrabniacza. Dodać 2 łyżki majonezu i zmiksować. Natępnie dodać posiekaną natkę pietruszki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Zuza, 19 lutego 2014 23:46:38

pyszności :)