Robię porządki ze zdjęciami , mam spore zaległości i sporo takich zdjęć z potrawami.Ta zupka oj była robiona dawno temu.Jest prosta ,ale smaczna. kawałek kapusty włoskiej 1 udko z kurczaka 4 marchewki 5 ziemniaków liść laurowy, ziele angielskie vegeta koperek Mięso włożyć do garnka, dodać przyprawy i zalać 2-2,5 litrami wody. Gotować około 45 minut, następnie dodać pokrojone w kostkę marchewki i ziemniaki. Kapustę drobno pokroić i dodać do zupy, gotować około 20 minut. Po tym czasie wyjąć mięso,dodać koperek i ... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...