Przepis na : obiad
Zupa ugotowana z młodych warzyw ma wyjątkowy smak. Jest lekka, aromatyczna i można ją zrobić z wielu kombinacji warzywnych. Zupa z młodej kapusty U mnie w domu zupę kapuścianą robiło się z młodej kapusty . Babcia zawsze dodawała do tejże zupy marchew, pietruszkę i ziemniaki. Wszystko oczywiście prosto z działki. W zupie lądował także przecier pomidorowy i domowa śmietana. Całość do smaku doprawiana była świeżym koperkiem. Taki al’a kapuśniak zrobiłam na weekendzie. Zupy wyszła mi dość spora ilość dlatego z... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...