Jajka faszerowane to chyba stały element Wielkanocnego menu. Moja propozycja na tegoroczne Święto to "Jajka z serowo pietruszkowym farszem" w przybraniu z ogórka i rzodkiewki. Składniki : 6 jajek ok 150g serka ricotta kilka plasterków ogórka 2 ząbki czosnku pół pęczka pietruszki sól, pieprz Przygotowanie : Ugotowane na twardo jaja kroimy wzdłuż na połówki. Do misy przekładamy żółtka z nich, dodajemy poszatkowaną pietruszkę, serek ricotta i starty na małych oczkach czosnek. Wszystko dokładnie mieszamy uży... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...