Roladki rybne ze szpinakiem

Roladki rybne ze szpinakiem

Roladki rybne ze szpinakiem

Przepis na : kolacja

Przygotuj: Świeża ryba (ja użyłem pstrąga łososiowego – 1 porcja ok 200g) Ok. 400g szpinaku 100g. sera feta 4 ząbki czosnku Oliwa z oliwek Ciasto francuskie Jajko Zioła prowansalskie Sól Pieprz Do przygotowania tego dania użyłem ryby dostarczonej przez Świeża-Ryba.pl Zaczynamy od przygotowania szpinakowego farszu. Szpinak mrożony trzeba rozmrozić i odsączyć z namiaru wody. Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę i podsmażamy na oliwie. Gdy czosnek się zarumieni, dodajemy szpinak i na niedużym ogniu dusimy odparowują... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MarcinChef

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

Marcin SosnowskiMarcin Sosnowski

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, kaczki, francuskie, szpinak, gruszka, mięso, feta, pstrag, ciasto, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, pstrąg łososiowy, mus, trufle, sosy, łosoś, ciasto francuskie, ser feta, piersi z kaczki, piersi, pierś, ryba w ciescie, ser biały, kolacja, przekąski, obiad, ryby smażone, jajka z farszem, proste ciasto

Inne przepisy z MarcinChef

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.