Przepis na : obiad
O tym, jak zdrowe jest awokado, mówi i pisze się wiele. Nie każdy jednak je próbował. Warto „zieloną przygodę” zacząć od czegoś podstawowego. Mówisz Awokado – Myślisz Guacamole! Zapraszam. Awokado Czosnek Limonka Kolendra Sól Umyte awokado przekrawamy na pół, pozbywamy się pestki (nie wyrzucajmy jej jednak), łyżką wydrążamy miąższ, który w miseczce rozgniatamy widelcem. Możemy również posłużyć się blenderem. Na każde awokado dodajemy ok. 1 łyżeczkę soku z limonki. Należy uważać, by ... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...