Fasolka szparagowa marynowana.

Fasolka szparagowa marynowana.

Fasolka szparagowa marynowana.

  Moja ulubiona, no nie tylko moja :)  Ogólnie za fasolką szparagową nie przepadam. Nie lubię jej na ciepło z masłem i bułką tartą. Ale w tej formie, pochłaniam ją w takich ilościach, że ho ho ho... Zawsze jest to jakaś alternatywa. Tu też nie podam konkretnych ilości danych składników. U mnie w domu całe życie prawie wszystko jest i było robione na oko, po prostu do smaku. Tak robiła babcia mojej mamy, moja babcia, moja mama i ja.  Poza tym fasolkę mam w ogrodzie i nie jestem w stanie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malinowe Pocałunki

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.