Szybka, treściwa sałatka z czerwoną fasolą i kapustą pekińską. Śmiało możecie ją zapakować i zabrać ze sobą na drugie śniadanie do pracy. To jedna z moich ulubionych sałatek. Polecam! Składniki: 1 średnia kapusta pekińska 1 puszka czerwonej fasoli 1 duża marchewka 3 łodygi selera naciowego 1 jabłko 1 mała cebula 1/2 pęczka koperku majonez/jogurt sól, pieprz Wykonanie: Warzywa obieram i myję . Kapustę szatkuję i przekładam do miski. Marchewkę i jabłko ścieram na tarce na dużych oczkach. Seler naciow... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.