Francuskie pierogi ze szpinakiem i wędzonym tofu

Francuskie pierogi ze szpinakiem i wędzonym tofu

Francuskie pierogi ze szpinakiem i wędzonym tofu

Z gotowego świeżego ciasta francuskiego można wiele pyszności wyczarować… Tym razem proponuję Wam smakowite pierogi ze szpinakiem i wędzonym tofu. Świetna wytrawna przekąska na imprezę czy pomysł na lunch do pracy. Polecam Inną wytrawną propozycją przekąski z gotowego ciasta francuskiego to paszteciki z pieczarkami . Natomiast w wersji na słodko polecam ciasteczka z kremem i oowcami , z jabłkami , rabarbarem albo rogaliki z czekoladą . Składniki: Ciasto: gotowe świeże ciasto francuskie (u mnie w rozmiarze 25... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lamarida.pl

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

LamaridaLamarida

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, pierogi, pierogi przepis, ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, przekąski, przekąska, naleśniki, jabłka, sosy, pierogi ze szpinakiem, pieczarki, paszteciki, ciasteczka, tarta, naleśnik, czekolada, impreza, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, pieczarki w cieście, ciasta z jabłkami, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pieczarki przekąska, krem z pieczarek, ciasteczka z czekolada

Inne przepisy z Lamarida.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.