Bakłażany po afgańsku, czyli Borani Banjan
Bakłażany po afgańsku, czyli Borani Banjan
Bakłażany po afgańsku to bardzo pyszne danie, które świetnie pasuje zarówno do ryżu jak i do tortilli czy pieczywa. Polecam Bakłażany po afgańsku, czyli borani banjan. Bakłażany po afgańsku, czyli borani banjan – przygotowujemy bakłażany. Bakłażany po afgańsku, czyli borani banjan. Składniki: 2 bakłażany 1/2 łyżki soli 4 pomidory 1 duża cebula 4 ząbki czosnku 1/2 szklanki przecieru pomidorowego (lub łyżka koncentratu pomidorowego) przyprawy: 1 łyżeczka (5 ml) kurkumy w proszku 1/4 łyżeczki (1 ml) płatków ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Lamarida.pl
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Lamarida
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, sosy, tortilla, ryż, obiad, śledź, chleb, pieczywo, sledzie w oleju
Inne przepisy z Lamarida.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję