Bakłażany po afgańsku, czyli Borani Banjan

Bakłażany po afgańsku, czyli Borani Banjan

Bakłażany po afgańsku, czyli Borani Banjan

Bakłażany po afgańsku to bardzo pyszne danie, które świetnie pasuje zarówno do ryżu jak i do tortilli czy pieczywa. Polecam Bakłażany po afgańsku, czyli borani banjan. Bakłażany po afgańsku, czyli borani banjan – przygotowujemy bakłażany. Bakłażany po afgańsku, czyli borani banjan. Składniki: 2 bakłażany 1/2 łyżki soli 4 pomidory 1 duża cebula 4 ząbki czosnku 1/2 szklanki przecieru pomidorowego (lub łyżka koncentratu pomidorowego) przyprawy: 1 łyżeczka (5 ml) kurkumy w proszku 1/4 łyżeczki (1 ml) płatków ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lamarida.pl

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.