Bezglutenowa focaccia z mąki gryczanej i ryżowej (Focaccia senza glutine con farina di grano saraceno e farina di riso)

11
  • Bezglutenowa focaccia z mąki gryczanej i ryżowej (Focaccia senza glutine con farina di grano saraceno e farina di riso)
  • Bezglutenowa focaccia z mąki gryczanej i ryżowej (Focaccia senza glutine con farina di grano saraceno e farina di riso)

    SKŁADNIKI 200 g m ą ki gryczanej    100 g m ą ki  ryżowej 100 g m ą ki ziemniaczanej  350 ml letniej wody 12 g suchych drożdży  1/2 łyżeczki soli 3 łyżki oliwy extravergine d'oliva 2-3 gałązki świeżego rozmarynu **** INGREDIENTI 200 g di farina di grano saraceno 100 g di farina di riso 100 g di fecola di patate 350 ml di acqua tiepida 12 g di lievito di birra secco 1/2 cucchiaino di sale 3 cucchiai di olio extravergine d'oliva 2-3 rametti di rosmarino fresco PRZYGOT... Czytaj dalej na blogu La grande e la piccola cuoca


    Tematycznie do tego przepisu

    • Dieta 1000 kalorii
      Dieta 1000 kalorii

      Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

    Inne przepisy z La grande e la piccola cuoca

    Dodaj komentarz