Domowy drobiowo- wołowy rosół

Domowy drobiowo- wołowy rosół

Domowy drobiowo- wołowy rosół

Przepis na : obiad

Domowy drobiowo- wołowy rosół to tradycyjne danie, które w większości polskich domów pojawia się w niedzielę na stole. Aby dobrze ugotować rosół, powinniśmy go gotować ok. 3 godzin. Nie wiem jak u Was, ale ja go podaję razem z „wkładką” czyli z marchewką i drobno pokrojonym mięsem. Sprawdź przepis na Zupę krem ze świeżych pomidorów Składniki 4 marchewki 2 pietruszki 1/3 selera kawałek pora duża cebula 4-5 ziarenek ziela angielskiego 2 liście laurowe goleń wołowa podudzia z kurczaka pęczek natki pietr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.